Uw apotheker(s):

W.P.L.E. Gottgens, W. Gottgens, A.G. Vertogen

Tel: 024 677 42 55

info@apotheekblanckenburgh.nl

Onze apotheek

 

Apotheek Blanckenburgh is een cliëntgerichte en kwaliteitsbewuste organisatie die het als haar taak ziet farmaceutische zorg te verlenen in samenwerking met voorschrijvers, collega's en zorgverzekeraars. Apotheek Blanckenburgh werkt samen met 180 andere apotheken in Nederland onder de naam Service Apotheek. Apotheek Blanckenburgh is sinds 2007 HKZ gecertificeerd en heeft in het zelfde jaar het patiënttevredenheids-certificaat van de NPCF: Apotheek door patiënten bekeken ontvangen. Apotheek Blanckenburgh heeft drie locaties. Onze hoofdvestiging is aan de Wilhelminalaan in Beuningen. Woont u in Beuningen-Zuid of in Weurt, dan kunt u uw geneesmiddelen afhalen in het Servicepunt Thujapark of bij Uitdeelpost Weurt.

 

Ons team

 

De apotheker(s) en assistenten in onze apotheek zijn goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold om zo goed op de hoogte te blijven. Wij zijn een klantgerichte farmaceutische onderneming. Onze primaire taak is het afleveren van geneesmiddelen, gezondheids- en thuiszorgartikelen. U kunt bij ons terecht voor advies, service en begeleiding van uw geneesmiddelengebruik. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Daarbij komt de zorg rondom het receptgeneesmiddel natuurlijk op de eerste plaats, maar ook voor informatie over zelfzorgartikelen en medische hulpmiddelen bent u bij ons aan het goede adres. Ons team is gemotiveerd om de patiënt zo goed en efficiënt mogelijk te helpen. Alle leden van het team dragen verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van de apotheek.

Regelmatig worden wij getoetst door een onafhankelijke instantie en van tijd tot tijd wordt uw mening ook gevraagd. Mocht u niet tevreden zijn over ons werk of heeft u een idee hoe wij ons werk zouden kunnen verbeteren? Laat dit dan aan ons weten.

W.P.L.E. Gottgens
W. Gottgens
A.G. Vertogen