Uw apotheker(s):

W.P.L.E. Gottgens, W. Gottgens, A.G. Vertogen

Tel: 024 677 42 55

info@apotheekblanckenburgh.nl

Services

 

Beuningen-Zuid en Weurt
Als u in Beuningen-Zuid woont, kan het makkelijk zijn uw geneesmiddelen af te halen bij ons Servicepunt Thujapark, op werkdagen geopend van 08.30 tot 17.30 uur. En we komen dagelijks tussen 17.00 en 17.30 uur geneesmiddelen en hulpmiddelen afleveren bij onze Uitdeelpost Weurt in huisartsenpraktijk De Poort.

Bezorgservice
Laat uw gezondheid (tijdelijk) te wensen over? Hebt u daarbij speciale geneesmiddelen nodig? En kunt u niet zonder specifieke hulp- en verbandmiddelen? Service Apotheek staat ook in moeilijke periodes graag voor u klaar! Met de Service Apotheek Thuiszorg garanderen wij dat u uw genees- en/of hulpmiddelen op maat en tijdig krijgt geleverd en bieden wij u bovendien een optimale begeleiding. Uw gezondheid is onze drijfveer. Waar nodig zoeken wij in samenspraak met andere zorgverleners naar goede oplossingen voor specifieke problemen.

Bezorgservice: op werkdagen tussen 11.00 en 13.00 uur en aan het einde van de dag tussen 16.30 en 17.30 uur. In de weekenden is er geen bezorgservice. 

Wilt u gebruikmaken van thuisbezorging van uw genees- en/of hulpmiddelen? Neem dan contact met ons op via 024 677 42 55 of info@apotheekblanckenburgh.nl.

Spreekuren 
Wilt u graag meer weten over uw geneesmiddel(en), over uw ziektebeeld of over hulpmiddelen? Kom langs of maak een afspraak voor ons spreekuur. In een persoonlijk adviesgesprek vertellen wij u graag meer over uw genees- of hulpmiddelen en beantwoorden wij al uw vragen.

Spreekuur:
Elke maandag en woensdagochtend van 09.00 tot 12.00 uur.  

U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek.

Informatie
Wij geven gerichte informatie via onze folders en onze nieuwsbrieven, over van alles wat met uw geneesmiddelen en gezondheid te maken heeft. 
Wij bieden adviesgesprekken in een aparte ruimte van onze apotheek over de geneesmiddelen die u gebruikt.
Als u een nieuw geneesmiddel komt ophalen krijgt u naast de bijsluiter mondelinge uitleg. U kunt uw geneesmiddelen de eerste keer daarom het beste persoonlijk afhalen.

 Uitwisseling
Om ongewenste neveneffecten van uw medicatie te bewaken, registreren wij uw gegevens op een beveiligd computernetwerk, uiteraard volgens de privacy-wetgeving. Zo zorgen wij dat uw geneesmiddelen in de juiste dosering worden gegeven en controleren we of ze met elkaar gecombineerd kunnen worden.
De huisartsen uit de gemeente Beuningen zijn ook aangesloten op het netwerk, zodat uw recepten direct vanuit de huisartspraktijk kunnen worden doorgegeven naar de apotheek. 
Omgekeerd houden wij uw huisarts op de hoogte van de medicatie die specialisten uit het ziekenhuis aan u voorschrijven. 
Als u altijd gebruik maakt van uw vaste apotheek blijft uw medicatiedossier compleet en actueel.

 Declaratie aan uw zorgverzekeraar
Uw declaratie handelen wij rechtstreeks af met uw verzekeraar. Kortom, geen rekeningen meer van de apotheek voor middelen die in het basispakket zitten.

Geneesmiddelen ter vernietiging
Overtollige of verouderde geneesmiddelen behoren tot het chemisch afval. U kunt de geneesmiddelen,zonder verpakkingen en zonder bijsluiters , in een transparant zakje inleveren in uw apotheek.